Gæstebog

Velkommen også til min gæstebog.

Det glæder mig, at du kigger ind her. Jeg kan garantere dig, at jeg med nysgerrighed vil læse, hvad du skriver.

I mit hus i cyberspace gælder der nogle helt enkle regler, præcis som der gør i mit rigtige hjem. Jeg vil bede dig være opmærksom på dem. Jeg giver respekt til andre folkeslag og andre religioner end min egen, og jeg forlanger den samme respekt, som jeg giver. Det betyder, at jeg ikke vil tolerere nogen form for nedgørende kommentar om nogen religion eller noget folkeslag i min gæstebog. Det er helt i sin orden, at du er uenig med mig, det kan jeg som en erfaren mand, der har gennemlevet størstedelen af sit liv, let håndtere. Men ethvert fornærmende, truende eller upassende udsagn vil omgående og uden varsel blive slettet.

God tone og høflig omgangsform er værdsatte kvaliteter hos mine gæster i cyberspace, ligesom de er i mit jordiske hjem.

Se mere i rubrikken: Under dørskiltet.

83 thoughts on “Gæstebog

 1. Kære Folmer.

  Jeg har læst din bog Rumi op til flere gange. Jeg har for flere år siden foræret den til en veninde. Desværre er den udsolgt førend jeg selv fik købt mig et eksemplar!!
  Er det muligt at købe et eksemplar et eller andet sted, eller har du planer om en genudgivelse? Måske nogle liggende på lager?
  Iøvrigt har du en rigtig god hjemmeside som jeg kigger på i ny og næ.

  De bedste hilsner fra
  Dorte Eberth

 2. Hej Kim,
  Nej, desværre, det har jeg ikke, men jeg ved, at det af og til kan lykkes. Min bedste tip er det link, du selv angiver. Tak for din hilsen og held og lykke med jagten.
  Lyse hilsener
  Folmer

 3. Har ledt med lys og lygte efter bogen “Rumi – kærlighedens digter” som jeg har haft glæden af at bladre i ……

  Nogen tip til hvor den kan købes? (har søgning aktiv på http://www.antikvariat.net)

  Lyse hilsener
  Kim Hjortholm

 4. Hej Folmer! Det är med glädje jag tar del av din sida här. Den tycks omfatta bredden i ditt vara och ger andra inspiration. Och. Den fungerar såväl i estetik som praktiskt. Härligt!
  P.S. Den svenska översättningen via Google är den gjord av dig eller av dem?
  Vänligen
  Marie

 5. Kære Folmer

  Jeg er ved at oversætte teksstykker af Shams-e Tabrizi, og kunne godt tænke mig at tale med dig om udgivelsen. Har tidligere oversat Omar Khajjâm m.m.

  Og tak for din oversættelse af Rumi
  Venligste Hilsner
  Arash S. Abdi

 6. Det er da nogle helt fine regler og dem synes jeg alle mennesker skulle respektere. Ikke kun her på denne hjemmeside men også ude i det virkelige liv.

 7. Opsamling 40-42.
  40: Gert Notler. Varm tak fordi du lyttede, og derefter skriver i min gæstebog. Vedr. min udsolgte bog ved jeg, at den ikke bliver genoptrykt, men jeg har en opfølger på beding. Det vil dog tage lidt tid med den, så det bedste du kan gøre er at holde øje med, om den skulle dukke op på antikvariat.net. Held og lykke.
  41: Rikke Dige. Ih, hvor jeg er glad for, at min dag på KGI har åbnet den dør, du beskriver hos dig. Den er både nødvendig og vigtig. Tak for at du også giver dig tilkende om effekten af dit besøg i mit hus i cyberspace.
  42: Ella: Tak, fordi du kom til Kbh.FU forelæsningerne, og for din kompliment til min hjemmeside. Vedr. min smukke bog må jeg desværre give dig samme svar som Gert(se nr.40).

 8. Jeg lyttede med stor glæde til dig på Folkeuniversitetet i marts måned og glædede mig over det, du fortalte om sufisme. Det var så dejligt at få bedre kendskab til Islams esoteriske side. Tak for det.
  Jeg synes din hjemmeside er smuk og fuld af inspiration.
  Jeg har som Kenneth ovenfor studeret primært esoterisk psykologi og filosofi, og dermed også psykosyntese i mange år, og blev faktisk lidt overrasket, da jeg scrollede op og opdagede, at det var den Kenneth.
  Bliver din bog mon genoptrykt? Den er umulig at få fat i.
  Kærlig hilsen
  Ella

 9. Hej Folmer!

  Et forsinket tak for en inspirerende undervisningsdag om Gestaltterapiens rødder på KGI.
  Jeg er dig dybt taknemmelig for, for mig at have åbnet døren for det guddommelige/åndelige aspekt i Gestaltterapeutisk sammenhæng. Det hjalp mig til at hente en del af mig selv hjem, som jeg har deflekteret gennem mange år.

  At besøge dit hjem i cyberspace vækker eftertænksomhed, glæde og fred i sjælen.

  Tak for det

  Hilsen Rikke

 10. Goddag Folmer Blume Leide
  Jeg hørte dig i radioudsendelsen tro og eksistens, og har lige siden søgt din bog Rumi kærlighedens digter.
  Men den ser ud til at være udsolgt overalt.
  Kan du være behjælpelige med at finde et eksemplar til undertegnede?
  På forhånd tak
  Gert

 11. Opsamling 31-38.
  31: Anne Kirstine: Varm tak. Jeg er meget glad for, at det nu er lykkedes dig at erhverve bogen. Tænk stadig efter alle disse år at kunne være en inspirationskilde for dig!
  32: Marianne: Varm tak til dig også. Kameler har den egenskab at være meget udholdende dyr og til sidst finder de fleste af dem frem til oaserne….!
  33: Flemming: Varm tak. Det er sendt, så velkommen tilbage.
  34-35: Annemarie: Rumidigtene på din hjemmeside er ligesom det øvrige der en pryd. Varm tak for dine kommentarer.
  36: Birthe: Meget dejligt at radioudsendelsen kunne genetablere vores kontakt! Uventede glæder dukker op i kølvandet. Tak skal du have.
  37: Anett: Varm tak for din hilsen. Jeg har sendt tips til din mailadr.
  38: Flemming: Ja, oh, ja, det interesserer mig. En længere mail er sendt til dig om vores fælles interesseområde. Dejligt at møde endnu en ligesindet. Varm tak.

 12. Hej Folmer

  Dejlig hjemmeside du har. Jeg har hørt at du er uddannet indenfor psykosyntese og vedkommende gav mig din webadresse. Jeg har en lidenskabelig passion for psykosyntese og integral psykologi, oplevelsesorienteret spiritualitet etc.

  Har lige skrevet en MA om Psykosyntese og Ken Wilbers psykologi måske den vil interessere dig: http://www.psykosyntese.dk/a-198/

  Jeg ville gerne høre mere om din baggrund i psykosyntese, da vi ikke er så mange herhjemme.

  Kærlig hilsen Kenneth

 13. Kære Folmer Blume Leide.
  Jeg hørte med stor interesse din udsendelse på P1. Vil du sende mig titlen på den CD du spillede noget af. Den ene mand var fra norge…. så ved du hvad jeg mener. Hvis du har nogle titler på rør fløjte musik vil jeg blive glad. Jeg tror mit hjerte vil have godt af den musik.
  Med venlig hilsen Anett Devald

 14. Kære Folmer.
  Mødte tilfældigt en veninde som spurgte mig om jeg havde hørt dit radioforedrag i tro og eksistens.
  Det havde jeg ikke og måtte naturligvis hjem og hente den på nettet.
  Det var dejligt at høre din stemme i radioen og jeg kom til at tænke på alle de timer vi har tilbragt sammen, både i gestaltsammenhænge, men også her i Hjørring.
  Jeg ved jo fra tidligere at du havde den interesse med sufimystik, så det har været interessant for mig at høre radiosamtalen.
  De bedste hilsener
  Birthe

 15. Kære Folmer

  Jeg hørte udsendelsen med dig i dag i radioen. Jeg åbner altid for tro og eksistens, men slukker ofte hurtigt igen. Men i dag sugede jeg hele programmet til mig som en tørstig plante.
  Tak for din historie, som ligner min på mange søgende punkter, selvom jeg ikke er nær så grundig som du. Til gengæld er jeg meget glad, dansende og syngende (du ved – mere musik end studerekammer..)

  Mange hilsner – Annemarie

  – fra det andet Herred (Horns-)
  PS. Vores hjemmesider bruger samme farve…

 16. Hej
  Rigtig spændende hjemmeside og udsendelse på P1 idag – tak 🙂
  Jeg vil gerne spørge dig om en ting i den forbindelse, hvis du har tid og lyst håber jeg du vil sende mig din mail
  Alt godt
  Flemming

 17. Goddag Folmer.
  Du får lige en spontan hilsen – her efter “eksistensfråds” i kirken efter gudstjenesten …
  Jeg var meget glad – og følte mig svært beriget – af at høre jeres samtale i Tro og eksistens her til morgen. Tak for gaven. Og jeg glæder mig til lidt nærmere at udforske, hvad det er for en verden, du fortæller om / lever i.
  Og så kan jeg kun tilslutte mig den megen ros, du høster for din hjemmeside. Et eksempel til efterfølgelse – med variationer. Man kan ellers godt udvikle lidt fobi på det område…
  Jeg føler mig lidt på ørkenvandring i øjeblikket, og hvis ikke jeg snart finder en oase, vender jeg muligvis tilbage og undersøger, om du er en kamel med næse for vand…
  Mange venlige hilsner
  Marianne

 18. Hej Folmer,
  Jeg hed oprindeligt Høngaard til efternavn og har været din elev på Hjørring Gymnasium. jeg har fulgt dig gennem årene og har nydt din hjemmeside. Nu er jeg på jagt efter din bog om Rumi – og ak, den er udsolgt alle vegne. Er der nogen som helst mulighed du kender – for at kunne købe bogen?? Det er virkelig en hjertesag!! SUK

  Jeg fordyber mig meget i åndsvidenskab og teosofi. Tak fordi du i fortiden var med til at befordre min nysgerrighed og dybe overbevisning om, at der er SÅ meget mere mellem himmel og jord!!

 19. Hej Marlene,
  Desværre har jeg ikke flere selv. Jeg kunne have solgt et oplag mere. Tak for din forespørgsel og godt nytår til dig! Held og lykke, den dukker måske op ad uransagelige veje.
  Mine bedste hilsener
  F.

 20. Hej Folmer Leide.
  Jeg har forgæves forsøgt at tilegne mig et eksemplar af din bog, Rumi – kærlighedens digter, men uden held, da alt meldes udsolgt …. har du nogle resterende eksemplarer eller kender du til en boghandler/antikvar, der er så heldig at have bogen i sin samling?
  Med håb og ønske om et godt nytår til dig, Marlene.

 21. Kære Folmer!

  Rumi – og din hjemmeside i det hele taget – er meget oppe at vende p.t. i det lille hjem. Den er virkelig saliggørende på alle måder – måske specielt i denne tid – og et strålende forbillede for, hvor vores eksistensberettigelse er blevet forringet af kommerciet tingel-tangel, og hvor du er et sandt forbillede, eller forkæmper, frontfigur (kald det, hvad du vil) for alle de vigtige værdier her i tilværelsen. Du ønskes endnu en gang stort tillykke samt tak for smukke tanker, ord og billeder.

  Kærlig hilsen Tina

 22. Opsamling 24-25:

  24. Kære Erika,
  Ja, tak skal du have. I lige måde. Jeg kan tydelig huske dine inspirerende spørgsmål. Hvor herligt at du lægger en kommentar her. Og nu, hvor du har købt Chopras bog, vil jeg blot sige, at jeg tror, du er i godt selskab.
  25. Kære Tina,
  Tak for din stadige opmuntring og ros. “Mere af den slags” skriver du. Jeg reviderer og udbygger med mellemrum min hjemmeside. Senest her til aften!

 23. Kære Folmer!

  Tillykke med den ufatteligt flotte hjemmeside. Ord burde være overflødige. Du har fanget essencen af alt smukt på jorden – både i skrift og billeder. Mere af den slags, tak :o)

  Kærligst Tina

 24. Kære Folmer,
  Tak for en rigtig interessant og dejlig aften i Thisted i sidste uge. Jeg blev inspireret til at købe Deepak Chopras “Love poems by Rumi” da jeg var i København i weekenden. Jeg har kun lige skimptet din hjemmeside og glæder mig til en nærmere fordybelse
  Erika

 25. Opsamling 19-20:
  19. Hej Matti,
  Herligt at høre fra dig efter så mange år! Og din kommentar og dette at du stadig inspireres af min Rumibog er kilde til stor glæde hos mig. Tak Matti!
  Jeg har sendt dig min mailadr. her i aften, fint at genoptage kontakten med dig.
  Mine bedste og varmeste hilsener
  Folmer.
  20. Hello Danielle,
  I’m so glad to hear from you, and surely I’m the one to give a great many thanks to you!
  Folmer.

 26. Hej Folmer. Tack för att du tagit emot mig som besökare i ditt hem i cyberspace. Fantastisk fin och inspirerande hemsida. Jag fängslas på en gång och blir inspirerad att navigera runt bland dina historier och inspiratörer. Jag plockar regelbundet fram din bok med Rumi, som både i text och bild fortfarande är en stor källa till inspiration. Din hemsida går i samma anda. Jag skulle bli väldigt glad om du skickade mig ditt e-mail. Jag vill gärna komplettera den här kommentaren med ytterligare några rader.

  Många varma hälsningar från Matti

 27. Hej Sten Blank,
  Du er meget velkommen. Jeg glæder mig over, at du lod dig inspirere. Mine bedste hilsener på din vej, F.

 28. Hvor er det dejligt med god, saglig og loyal information om emner vi ikke ser særligt godt belyst i Danmark. Havde hørt om Rumi, men ikke skænket ham en tanke før jeg faldt over dit website.
  Tak for inspirationen.

  🙂 Sten Blank

 29. Opsamling 13-15:
  13. Tak, Behzad.
  Det varmer mig meget at læse din kommentar til min website her i gæstebogen. Hjemmesiden er tænkt som en invitation til alle, der vover at hengive sig til bredden og dybden i mystikkens og poesiens verden. Og det gør du. At du værdsætter min præsentation vækker ydmyg glæde.
  Kærlig hilsen F.
  14. Hello Teagan!!
  You have written the first American comment here ending with some very correct Danish good night greeting for me. I’m glad you loved the dancers and their impressing whirling. Let’s keep in contact. Thank you so much.
  God nat, F.
  15. Hej Kim,
  Jeg flyttede fra Lønstrup i 2005! Og nu har du fundet mig på hjemmesiden. Du er velkommen til at ringe eller sende mig en mail. Tak for din opmuntrende tilkendegivelse og din hilsen, F.

 30. Hej Folmer

  Har ledt efter dig et stykke tid. Hvornår er du flyttet fra Lønstrup? Nå men hvad…Du har en god hjemmeside, meget inspirerende og tiltalende

 31. Hello Folmer!!
  I had such a wonderful time looking at your website and I loved listening to the music and watching the men whirl in their white costumes. I am glad we got to talk on the phone and I had so much fun getting to know you and what your interests are! I hope we can speak again real soon!!

  Mange Tak! Godnat

  Teagan

 32. Hej,
  En meget fantastisk, flot, velskrevet, meget omfangsrigt, indholdsrigt og velkonstrueret website. Det er faktisk ret betagende og nydeligt at gå igennem alle punkter ved læsningen. På erfaring kan jeg mærke ved folk udvikling, specialt når det gælder filosofi og anden form for poesi ved udgivelse på nettet, der er virkeligt brugt tid til at formulere sådanne skrifter, som har høj kunstnerisk essense i sig. Om det nu handler om Iran eller andre lande, er underordnet, men sagen er, at der her er skrevet ting, som giver stof til eftertanke, og som er blandet med enthusiasme.

  Med kærligste hilsner
  Behzad

 33. Tak Sidse,
  Herligt at se at du følger med i hjemmesidens fremskridt!
  Kærligst
  Folmer

 34. Hej Folmer,
  Godt at se at du har fået et par rejsebilleder ind. De er jo en fryd for øjnene!
  Kærligst
  Sidse

 35. Opsamling 7-9:
  7. Sidse:
  Jeg er glad over at kunne imponere dig, og “masser af læsning til eftertanke og refleksion” er en ren ønske feed back. Tak!
  Jeg er misundelig over, at du kan indsætte en smiley; det har jeg ikke lært. Endnu. Det kommer, bare vent!
  Kærlig hilsen F.
  8. Hanne:
  At min hjem i cyberspace ligner mit jordiske hjem…det er en herlig overensstemmelse. Tak for det og velkommen begge steder. Ofte.
  Kh. F.
  9. Sidse:
  Gode ting kan ikke pointeres for tit! Og det nye med det fancy og det elegante labber jeg i mig! Tak Sidse! 🙂
  Kærligst F.

 36. Hej Folmer,
  Det er godt nok en fancy hjemmeside, du har fået oppe at køre…!
  Den er virkelig elegant – lige dig!
  Men har nu undgået at kigge under fanen rejsebilleder – misundelse er en grim ting! 🙂
  Kærlig hilsen
  Sidse

 37. Kære Folmer,
  Tak for linket. Det er dog en særlig smuk hjemmeside – som at gå på opdagelse i din stue med gammelkendte og overraskende bøger, med smukke billeder, ting og tekstiler – og med smuk udsigt og natur. Vi kikker forbi…
  kh
  Hanne

 38. Hej Folmer,
  Jeg må sige, at jeg er imponeret! Det er da godt nok lidt fancy, at du nu også er i stand til det at lave hjemmeside – jeg er måske lidt jaloux?
  Den er smuk sat op, og der er masser af læsning til eftertanke og refleksion. Dog overvejer jeg at smutte diskret over dine rejsebilleder -misundelse er en grim ting! 🙂
  Kærlig hilsen
  Sidse

 39. Opsamling 1-5:
  1. Dana:
  Tak for din store hjælp med organisering af hjemmesiden.
  Kram F.
  2. Martin:
  Tak skal du have, jeg arbejder stærkt på det.
  Mange hilsener F.
  3. Lissen:
  Hvor herligt at blive beundret for netop de egenskaber! Tak.
  Pax et bonum F.
  4. Lasse:
  Nu har jeg læst din kommentar flere gange, og hver gang breder der sig et stolt smil over mine læber. Varme nytårshilsener og knus til dig med. F.
  5. Margrethe: Hvor suverænt med sådan en opløftende og herligt bekræftende kommentar fra dig. Tusind tak. Kærligst F.

 40. Hej Folmer
  Flot og inspirerende hjemmeside. Meget elegant også. Dejligt at se dit liv og din livsfilosofi foldet ud på så indbydende og overbevisende måde.
  Kærlig hilsen
  Margrethe

 41. Käre Folmer!
  Jag gratulerar till din webplats, som är både snygg, informativ och inspirerande; dessutom med en överskådlig struktur som ger känslan av direkthet och enkelhet utan att sakna fantasi och visuell fägnad.
  Med varma nyårshälsningar och knus,
  Lasse

 42. Min beundring for din ihærdige indsats for menings og indholdsfylde!
  Tillykke!
  Pax et bonum, Lissen

 43. Hej Folmer

  Velkommen på nettet – Det er godt at set at du er kommet så flot fra start – jeg glæder mig til at se de øvrige rum i huset blive indflytningsklare.

  Mange hilsner – Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *